Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře v balíčku po provensálsku (Pod pokličkou Čt1)

0.0
Kuře v balíčku po provensálsku (Pod pokličkou Čt1)

Potřebné ingredience

1 kuře (nebo králík), 8 plátků slaniny, 3 stroužky česneku, 500 g rajčat, petržel, bazalka (čerstvá), 2 líce oleje, 1 čaj.lž. ozmarýnu, 1 čl tymiánu, sůl, pepř

Postup přípravy

1. Maso rozporcujeme na 8 dílů, každý zabalíme do slaniny s kouskem tymiánu, česneku, a rozmarýnu.
2. Osolíme, opepříme, balíčky sepneme párátkem, vložíme do rozpáleného oleje, pečeme do červena.
3. Pak vložíme balíčky do zapékací misky, přidáme rozkrájená rajčata (oloupaná), pečeme 45 minut.
4. Při podávání posypeme petrželkou a bazalkou.

Příloha: brambory

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie